Cara Elak Sunburn Sekaligus Melembabkan

Assalamualaikum semua ☀️ Ada tak antara korang yang jenis cepat sunburn? Duduk bawah matahari sekejap pun kulit dah start merah?

Fai nak share dengn korang cara mudah elak sunburn

Cara Elak Sunburn

1. Sapu aloe vera - terus sapu aloe vera setiap malam setiap kali lepas duduk bawah matahari yang lama (bersukan)

2. Masker Timun - tepek timun yang sudah dipotong halus dan dicampur dengan air atau yogurt ke atas muka atau badan yang sunburn (sangat banyu tanggalkan kulit mati)

3. Sunblock/ sunscreen- WAJIB WAJIB! 

Kenapa sunblock atau sunscreen  ni wajib? Sebab korang nak tahu tak kalau tak pakai sunscreen atau sunblock mulai sekarang, akan beri effect ketara waktu dah berumur nanti?

Sebab uv matahari sangat bantu dalam mencepatkan proses penuaan.

Nampak tak yang belah kiri muka tu kesan apabila tak pakai sunscreen. Berbeza sangat kan dengan yang muka belah kanan?

So fai nak share dengan korang sunscreen 2 in 1. Sebab bila pakai sunscreen ni, tak perlu Pakai moisturiser dah.

Iaitu Age Defence Moisturiser-Spf 50. Nama dia pon dah jelas yang moisturiser ni 2 in 1 sekali dengan ada spf-50 untuk lindung kulit kita dari uv matahari.

Kebaikan Age Defence Moisturiser-Spf 50 Youth Shaklee


Kenapa pilih jenama youth shaklee?

Testimoni Youth Skincare Shaklee





Kalau nak order harga hanya RM206 sahaja tahan berbulan tau!

Ws fai di sini. Kita ada discount untuk yang nak join terus membership fee RM35 sahaja 😊

Kalau nak daftar terus membership dan beli di website shaklee boleh klik sini terus ya ✨

Continue Reading

Promosi Shaklee Januari 2021

Assalamualaikum 🍊 Promosi shaklee tiba lagi! Kali ni promosi best sangat sebab dapat mask free! 

Anda hanya perlu membeli 5 vitamin C Shaklee dengan harga discount lagi dapat tau!



Untuk purchase boleh ws fai dengan klik di sini

Tengoklah mask shaklee ni semua cantik cantik!






Vitamin C ni memang sangat bagus tau untuk kesihatan! Boleh baca di entri ni fai share tentang kebaikan Vitamin C. Boleh lihat sini juga untuk testimoni vitamin C Shaklee 🍊😊




Promosi vitamin C Shaklee dengan free mask ni memang sesuai dengan keadaan tengah Covid 19 ni 🦠 


Continue Reading

Open Dropship Januari 2021 Shaklee

Assalamualaikum semua ☔️ Ada berita baik! Dropship shaklee intake Januari 2021 dah open lagi yayy 🥳 semakin naik kes covid ni kita tak tahu bila-bila masa saja pkp ke pkpb diarahkan semula. Tapi minta2 la dielakkan. Semoga semua pulih seperti sedia kala.

Jadi jom fai nak ajak korang join bisnes shaklee HARI INI! Jangan tunggu-tunggu dah. Hari ni kita tunggu, orang lain yang dah join boleh kira duit bonus dorang dah. 

Sangat menyenangkan bisnes shaklee ni! RM35 saja yuran seumur hidup!

💥 Tak perlu simpan stok
💥 Tak perlu keluar untuk pos barang
💥 Tak perlu keluarkan modal
💥 Hanya perlu promote sahaja product shaklee
💥 Gambar produk disediakan
💥 Testimoni disediakan
💥 Free kelas bisnes / marketing produk
💥 Semuanya online

Bukan saja dapat duit untung tau, shaklee bagi lagi bonus 3C!

-cash bonus
-car bonus
-convention trip bonus

Semua nya free! Jom join sekarang! Klik saja link ni untuk terus daftar di website shaklee. Then ws fai dekat sini tau!




Baru join dah dapt bonus 4 angka 😱













Continue Reading